For auld lang syne, my dear…

Alhamdulillah, Projek Inspirasi ended successfully today.

Projek Inspirasi is my baby – my very first programme that I managed, from A-Z (of course with the help of my fellow high-committee members hehe) and the one that moved my heart sooo much that I started to go all teary writing this post seriously #drama1

And so, this post is dedicated to all that helped me to make this project a success since Day 1;

High-commitee-

Top row (from left): Nazmi Jesri (Games), Budiman Razak (Gifts and Souvenirs), Iskandar Redza (Deputy Director), Akmal Raziq (Graphics), Aiman Rusdi (Welfare and Lead Facilitator), Ammar Qusyairi (Vice Secretary). Bottom row (from left): Aniesa Farhana (Photography), Ain Natasha (Protocol), Me (Director), Zunairah Afiqah (Secretary), Amirah Izzati (Protocol), Irdina (Treasurer), MIA- Raja Aishah (Assist. Lead Faci).

This project wouldn’t be one hell of a ride without all of you. From Day 1 memang you guys are my go to gang! Terima kasih banyak tolong daripada awal sampai habis projek. Iskandar Redza, Aiman Rusdi, Budiman Razak – driver/runner (especially Aiman) thank youuu for all the rides bawak pergi meeting, beli barang etc. Eja – thank you tolong lead projek. Memang boek 👊Akmal Raziq – nakal tak apa tapi masih behave eh huhu. Zunairah Afiqah and Dina – you girls are bomb!!! Wouldn’t pull it through without your support do 😭💖 Aniesa, Myra Izzati, Ain Natasha – terima kasih untuk segala sokongan dan hiburan dalam group hehe. Aiman Rusdi – teko comel ke tak comel aku banyak terhutang budi dengan kau! Thank you selalu layan perangai mudah terhibur aku dalam kereta, thank you selalu tolong drive pergi mana-mana, thank you thank you thank you!! Nazmi, Raja Aishah – Explorace masih berjalan dengan jayanya walaupun agak kelam-kabut 💯 terima kasih hicom!! 💙💙💙

Facilitators- 

True inspiration; Farid 💫

Honestly speaking, I’m overwhelmed when I got the respond regarding the project. Ramai betul respond nak join!! 😭 sebab I highkey assumed bila promote mesti hambar and tak ramai nak join but you guys sumpah just made me to sleep with my eyes sembap baru lepas nangis tak move on harini do 😭😭😭 #drama2 . Terima kasih untuk kerjasama korang semua. Aku minta maaf ada terkurang, terlebih, tergedik over dekat mana-mana. Minta maaf jugak kalau ada susahkan dekat mana-mana hal. I hope that you guys had fun and ada rasa tak nak move on macam aku gak lel (kidding). Lets keep this bond that we had amongst each other till eternity, inshaaAllah 💙

Girl gang-

Paling supportive!!!!!

Thank you for everything… 💖 Ukhuwah fillah fi jannah.

Disclaimer: can I like order a time machine or something? TAK NAK MOVE ON!!! 😭😭😭😭

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s